Laddar upp med insprirationsbilder inför morgondagen, min första dag på "3-timmarsdieten".
Läs denna bok, otroligt bra! Blev tipsad om den på jobbet där den är till salu, köpte den och ångrar det absolut inte, känns verkligen som nåt för mig. Känner mig otroligt taggad!! 3-timmarsdieten av Anna Ottosson på adlibris.com.
 
 
 
 
 
 
Här är anvisningarna jag fick med:
 
 
 
... eller så kan man göra som jag:
 
1. Skumma genom anvisningarna.
2.. Slit upp korken till flaskan med micropärlorna så att de flyger över hela bordet och förundras över hur små de är när du desperat försöker samla upp dem igen.
3. Följ instruktionerna och känn dig nöjd när pärlorna sitter på plats på det våta nagellacket.
4. Platta till dem med varsam hand så att de fastnar bättre. Få ryck i fingret så att de glider ur plats och därmed blir inkletade i lacket under. Kleta tillbaka dem där de var. Typ.
5. Spring och visa mamma resultatet på varje nagel tills hon inte längre har några komplimanger att ge.
6. Ta bilder och ladda upp dem på Facebook för ännu fler komplimanger där.
7. Gör sista steget; lacka nageltippen med överlack och bli halvt galen när du inser att pärlorna tappar färgen och att den suddas ut över hela nageltippen.
8. Betala räkningen till nelly.com som är just under 30€ för micropärlor som bara ställer till djävulskap. Och säkert inte hålls på plats länge heller.
9. Sucka och gå och lägg dig.
 
 
 
 
 
I år har jag så många nyårslöften att jag inte minns alla på rak arm. De flesta är att sluta med ovanor.
Främst av allt, och viktigast just nu, är viktnedgången.
Suckar åt mig själv varje gång jag skriver inlägg om att jag ska gå ner i vikt men som alltid hoppas jag att det blir något av det den här gången. Jag vill verkligen det.