Alltså, jag är sämst på det här med träning. Helt enkelt sämst i världen på att hålla ett löfte eller uppnå något.
Insanity höll mig sysselsatt en vecka. Sedan hade jag inte tid några dagar nästa vecka och så lämnade det. Fick dessutom ont i knäna av alla utfall och allmänna benbelastningar.
Provade på Brazil Butt Lift efteråt, genomförde en tredjedel av första setet. tänjde inget efteråt = kunde inte gå på några dagar. Puh.
Nu har allt alltså stannat upp och jag är tyngre än någonsin... Jobbet håller mig sysselsatt på dagarna och när jag kommer hem kl 17 sover jag oftast 1-3h, vaknar, sitter och halvsover tills jag går och lägger mig igen runt 22... Så det är mest jobb och sömn just nu.

MEN! Jag håller också på att flytta in i min första egna lägenhet, mitt emot min arbetsplats. Fatta hur skönt det kommer bli att inte behöva tänka på motorvärmare, frusna rutor och kalla sitsar!
Tänker ju lite för mig själv att det blir lättare med träningen när jag bor ensam, och kosten dessutom. När man bor hemma och får sprutt o tänker att man ska äta nyttig och rör ihop nåt kalorisnålt är det ju alltid någon (pappa) som klagar. Men nu är valet mitt.
Jag hoppas för min egen skull att jag gör rätt val.