Nu är jag riktigt taggad. Nu ska jag gå ner i vikt.
Bestämde mig igår, som så många andra söndagar efter en chipspåse. Men nu, nu känner jag att det är dags. Jag vill detta mer än något annat nu.
Iofs har jag bärt med mig denna känsla hela sommaren och gjort några små försök men alltid fallit tillbaka i samma mönster. Men NU, gott folk. Jag vill ju detta mer än något annat.

Kör igång med Brazil Butt Lift - pass riktigt snart. Måste passa på så länge sällskapet jobbar, så att han inte skrattar ihjäl sig. En trång lägenhet + konstiga övningar brukar ju vara allmänt roande. Men det nöjet ska han inte få, inte idag.

 
Som ni kanske vet har jag ägt två chinchillahanar i ett år nu. De är hur söta och snälla som helst, men tyvärr inte så pass tama att jag kan kela med dem. Har jag tur får jag smeka dem svagt på sidan eller klia lite under hakan, men sen knuffar de bort mina fingrar med sina små tassar. Attityd är ordet.

Gissa då hur glad jag blev när jag fick hålla i en liten chinchilla-tjej för första gången hos en kompis! Hon var hur gosig som helst. Senare blev det på tal om en liten adoption och samma dag stuvade jag in transportburen i rödmyran (också känd som pappas Passat, smeknamnet kommer av att den är röd och av farmar-modell) och hämtade hem två chinchillasystrar. Jag har dem på prov till först för att se hur mina egna reagerar. Hittills har de bara fått träffas genom galler så att inget oundvikligt händer. Tjejerna har inte börjat slåss än, så än så länge går det finemang så länge jag har dem i olika rum. Dock har hanarna konstiga ljud för sig som jag aldrig har hört dem ha förr. Vill ärligt inte veta vad det är för ljud...

Den här otroligt söta bilden tog jag på en av tjejerna idag. Hon satt så flera minuter utan att röra sig eller bry sig om att jag fotade henne inuti buren att jag nästan ville köpa ett par solglasögon i miniformat åt henne.


 



Det finns en viss likhet mellan bilderna va?

Du vet den där människan som får dig att se rött bara någon nämner dennes namn? Erkänn, ingen kan älska alla. Fastän hat är ett riktigt slöseri med tid kan vi ju inte undvika det ibland. Speciellt inte när det finns en vettig (eller kanske inte alls vettig) orsak till det.

Jag kan härmed erbjuda värsta tänkbara tortyr för din fiende. Tänk dig kinesisk vattentortyr, fast effektivare. Utvecklat (omedvetet dock) för att lämna trauman av värsta tänkbara sort.

Du behöver bara kontakta mig. Jag låser in personen i min bil och så tar jag en liten åktur. Jag skulle rekommendera ca 20 km, vi vill ju inte ansvara för dråp. Under denna åktur sjunger jag med i Adam Lamberts låtar. Jag föredrar Whataya want from me, Sleepwalker, Nerver close our eyes och If I had you. Funkar extremt bra om personen i fråga har ett korrekt tonöra. Då kanske vi bara kör 10 km.
Du står och väntar när jag kommer tillbaka, och voilá, din fiende är därmed traumatiserad för livet och kommer aldrig att bli sig lik igen! Du får dig ett gott skratt och varje gång du behöver hota personen med något vet du vad du ska nämna för att få denne att kissa ner sig och tugga fragda. Behöver jag säga att du kommer att få din vilja igenom utan tvekan?

P.S. Inga personer blev skadade under denna undersökning. Den är framtagen av mig personligen och det enda som har tagit skada är min bil. Kanske dess fönsterrutor. D.S.